Schaakseizoen 2019/2020 van start

Schaakseizoen 2019/2020 van start

Traditiegetrouw begint het schaakseizoen bij De Cirkel met de Algemene Ledenvergadering.

De op 27 augustus gehouden vergadering werd goed bezocht en voorzitter Anne Postma wist de vergadering zo te leiden dat iets over negen uur de schaakstukken al uit de kast konden worden gehaald.
Tijdens de vergadering werden de aftredende bestuursleden Jan Hartsuiker en Thomas Slijper in het zonnetje gezet.
De nieuwe bestuursleden Jan Willem Kinkel (penningmeester) en Louis van der Vos (wedstrijdleider) werden onder applaus welkom geheten.
Tevens werden Penka Shirokova en Dick Wenning in de bloemetjes gezet vanwege hun werk aan onze nieuwe website.

Naast de verslagen van secretaris, wedstrijdsecretaris en jeugd coördinator was er ruimte voor het financieel verslag en de begroting voor het seizoen 2019/2020. De huidige contributies behoeven niet te worden verhoogd.
Belangrijk onderdeel van de vergadering was de huldiging van de prijswinnaars van het afgelopen seizoen.
Thomas Slijper (foto links) werd winnaar van de interne competitie, Tom Pronk (2e van links) wist de bekercompetitie te winnen, voorzitter Anne Postma (2e van rechts) legde beslag op de rating-trofee en jeugdtrainer Jasper de Rijk (foto rechts) was de trotse winnaar van de runner-up cup.
Dinsdag 3 september om 20.00 uur begint de interne competitie voor de senioren en om 18.45 uur start het schaakseizoen voor de jeugd. De maandagmiddagschakers beginnen weer op maandag 9 september om 13.30 uur.

Print Friendly, PDF & Email

Reacties gesloten.