Poule-indelingen en speeldata S.O.S. competitie 2019/2020

Cirkel Ede OSBO SOS

Het vlaggenschip van De Cirkel is ingedeeld in de zeer zware poule 1A. Tegenstanders zijn onder andere BSV 1 uit Bennekom en onze buren ESV 1. Op maandag 14 oktober zal de eerste ronde worden gespeeld tegen BSV 1. In ronde 5 zijn we gastheer in de ontmoeting met ESV 1. De slotronde zal worden afgewerkt op 30 maart 2020 in Bennekom.

Het tweede team van De Cirkel is ingedeeld in poule 3D. De eerste ronde staat gepland voor donderdag 31 oktober tegen ASV 7 uit Arnhem. De slotronde op 17 april 2020 zal eveneens bij ASV plaats vinden.

Het derde team is ingedeeld in poule 3E. Ons veredeld jongerenteam begint op donderdag 17 oktober met een uitwedstrijd tegen Wageningen 4. De slotronde zal gespeeld worden bij UVS uit Nijmegen op 30 maart 2020.

Compleet overzicht van poule-indelingen en alle speeldata kunt u vinden onder Senioren – S.O.S. competitie.

 

Print Friendly, PDF & Email

Reacties gesloten.