Kampioenen bekend van seizoen 2019 / 2020

Op 18 mei heeft het bestuur van De Cirkel al haar leden uitgebreid geïnformeerd  m.b.t. het coronavirus. Eén van de genomen besluiten is dat de huidige standen van alle competities ook de eindstanden zijn.

Onderstaand een overzicht van de kampioenen.

Interne competitie

Jim Pronk is de nieuwe kampioen! Frank van Wijngaarden is met een minimale achterstand tweede geworden. Op de derde plaats heeft Henry van den Brink beslag gelegd.

Runner-up

Dick Wenning is met 25 plaatsen eerste geworden, tweede met 24 plaatsen eindigde Jim Pronk en op een derde plaats met 18 punten vinden we Stijn Kappert.

Rating-trofee

De Rating-trofee is met 177 punten gewonnen door Jim Pronk, tweede is Dick Wenning met 103 punten en derde Stijn Kappert  met 99 punten.

Bovengenoemde winnaars worden op de ALV d.d. 1 september gehuldigd.

Maandagmiddag groep 50 plussers

De zomercompetitie van het seizoen 2019 / 2020 is gewonnen door Louis van der Vos. Op de tweede plaats eindigde Eip Janssen en Tom Smit legde beslag op de derde plaats. Kampioen Louis van der Vos zal worden gehuldigd op de eerste speelmiddag in het nieuwe seizoen.

Jeugd – topgroep

Kampioen van de zomercompetitie is Koen van Wijngaarden geworden. Korstian Hoogeveen legde beslag op de tweede plaats en Jonathan Karels is als derde geëindigd.

Jeugd – subgroep

Artem Malashenko werd kampioen van de zomercompetitie, Amir Ftatchi is tweede geworden en Kelvin Ma legde beslag op de derde plaats.

De beide kampioenen bij de jeugd, maar ook de nummers twee en drie, zullen op de eerste speelavond in het nieuwe seizoen worden gehuldigd.

Het bestuur van De Cirkel wil hierbij alle winnaars van harte feliciteren met de door hen behaalde resultaten.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Reacties gesloten.