Bram Feenstra van De Cirkel succesvol bij Gelders Open

Ook online spreekt de jeugd van De Cirkel een woordje mee. Bram Feenstra heeft zich op 17 juni via de voorronden direct geplaatst voor de finale van het Gelders Open, welke gespeeld zal worden op 4 juli. Bram, onlangs 10 jaar geworden, kwam uit in groep B (t/m 14 jaar). Met een fantastisch vierde plaats, volgens ons schaaktalent had er zelfs nog meer ingezeten, werd een plaats voor de finale veilig gesteld. Volgens Bram is het succes mede te danken aan het online spelen tegen de senioren de afgelopen maanden. Ook de lessen en de vele potjes die hij de afgelopen tijd tegen Eip Janssen gespeeld heeft, zijn debet aan het succes.

Op 24 juni komen ook Alexander Ivanov en Koen van Wijngaarden nog in actie bij het Gelders Open.

Via onderstaande link kunt u in een uitgebreid artikel lezen in Ede Stad, hoe schaakvereniging De Cirkel zich ook in coronatijd profileert naar haar leden.

https://www.edestad.nl/sport/corona/347992/schakers-blij-met-online-schaaktoernooien

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Reacties gesloten.