Laatste nieuws seizoen 2019-2020 van De Cirkel

Op 13 en 14 juli vonden de laatste ronden plaats van de door De Cirkel opgezette online schaaktoernooien. Dank aan Dick Wenning en Eip Janssen voor dit welkome initiatief en de uitvoering daarvan.

 

Peter Jonker schreef de editie voor de 50 plussers (15 ronden) op zijn naam. Het online toernooi op dinsdagavond (18 ronden) werd een prooi voor Frank van Wijngaarden.

Het seizoen 2019 / 2020 is, zonder slotavond en alle corona perikelen, toch nog op een positieve wijze afgesloten. Een bizar seizoen waar we allen met gemengde gevoelens op terug zullen kijken. Ook het seizoen 2020 / 2021 zal anders verlopen zoals we gewend zijn. We krijgen te maken met diverse maatregelen, zoals de 1,5 meter afstand, om het coronavirus onder controle te houden. Inmiddels hebben alle Cirkelaars een protocol ontvangen, hoe we het nieuwe seizoen gaan aanvangen. Dit protocol staat ook de website.

Tevens zullen we in het nieuwe seizoen als De Cirkel niet deelnemen aan de SOS competitie. Dit op 8 juli genomen besluit van het bestuur zal op de aankomende Algemene Leden Vergadering nader worden toegelicht.

Het nieuwe seizoen start op dinsdag 1 september om 20.30 uur met de Algemene Leden Vergadering, alle leden ontvangen tijdig hiervoor een uitnodiging met bijbehorende bescheiden. Het “echte” schaakseizoen begint de week daarop. Op maandagmiddag 7 september om 13.30 uur komen de 50 plussers in actie, dinsdagavond 8 september om 18.45 uur is het de beurt aan onze jeugd, waarna om 20.15 uur de senioren de spits gaan afbijten van het nieuwe seizoen.

Het bestuur van De Cirkel wenst al haar leden een goede vakantie. We hopen al onze schakers begin september in goede gezondheid weer te mogen begroten.

namens bestuur De Cirkel

Ben Verduyn

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Reacties gesloten.