Ben Zee en Ben Verduyn op ALV gehuldigd als erelid van De Cirkel

Op de Algemene Leden Vergadering van 1 september 2020 werden de twee Bennen compleet verrast door hun benoeming als erelid van De Cirkel. Ben Zee is al meer dan 20 jaar actief als bestuurslid en vrijwilliger. Ben Verduyn neemt al meerĀ  dan 10 jaar zijn verantwoordelijkheid als bestuurslid, met name de 50-plusgroep en de jeugdafdeling staan bij hem in een hoog vaandel.

Aan het eind van de vergadering was er een mooie toespraak van Eip Janssen, waarbij al gauw duidelijk werd dat er iets bijzonders stond te gebeuren. Na zijn mooie woorden, was het voorzitter Anne Postma die de vergadering de voordracht aan de leden bekend maakte. Voordracht werd unaniem en onder applaus aangenomen.

Beide Bennen waren blij verrast en ontvingen uit handen van secretaris Jim Pronk naast een mooie oorkonde een schitterend boeket bloemen.

Schaakvereniging De Cirkel heeft nu vier ereleden, Anton Ebskamp, Eip Janssen en de op 1 september 2020 benoemde Ben Zee en Ben Verduyn.

 

Print Friendly, PDF & Email

Reacties gesloten.