Fantastische prestatie Koen en Nestor

Ondanks Corona heeft onze toptrainer Tom Smit het hele seizoen Koen van Wijngaarden en Nestor Shirokov les op afstand kunnen geven. En niet zo maar les, maar met één doelstelling dat zij beiden examen stap 5 zouden gaan doen. Kenners weten dat je stap 5  niet zo maar kunt halen, daar moet echt alles voor uit de kast worden getrokken. Het enthousiaste trio heeft de afgelopen maanden heel hard gewerkt en op 18 mei was het dan zover. Maar liefst 24 moeilijke vragen waar ze 1 uur en 15 minuten de tijd voor hadden. Onder toeziend oog van gelegenheidsexaminator Robert Degenhart wisten beide kanjers de concentratie goed vast te houden en waren ze op tijd klaar.

Zowel Koen als Nestor behaalden allebei een 7.

Een resultaat waren ze beide heel trots op mogen zijn.

De jeugdcommissie en het bestuur van De Cirkel feliciteren beide supertalenten en natuurlijk ook Tom Smit met deze geweldige prestatie.

Tom liet na afloop weten dat het behalen van het superzware examen stap 5 natuurlijk de verdienste van Koen en Nestor is, maar dat hij zelf best een beetje trots is dat hij aan dit succes zijn steentje heeft mogen bijdragen.

 

Print Friendly, PDF & Email

Reacties gesloten.