Achter de schermen nog druk bij De Cirkel

Het door corona beheerste schaakseizoen 2020/2021 is inmiddels afgesloten. We hebben ons wat betreft het schaken vooral moeten “behelpen” met het online schaken. Over dit online schaken hebben we u via mail en website uitgebreid geïnformeerd.

Zoals het er nu voorstaat kunnen we in september weer starten met een “normaal” schaakseizoen. De ander en halve meter regel zal dan nog wel gelden, maar verder zijn alle andere corona maatregelen hopelijk verleden tijd. We hopen net als u dat we in het nieuwe schaakseizoen van een mogelijke nieuwe corona golf, met alle bijkomende maatregelen, bespaard blijven.

Achter de schermen wordt momenteel druk gewerkt om het nieuwe schaakseizoen gestroomlijnd van start te kunnen laten gaan.

Jeugd

Onze jeugd is eind juni nog twee keer bij elkaar geweest en hebben onder andere zeven nieuwe aspirant-leden mogen verwelkomen. De jeugdcommissie onder leiding van Robert Degenhart is druk bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. Het bestuur heeft er alle vertrouwen in dat zij er voor onze schaakjeugd weer een fantastisch jaar van gaan maken.

50+ groep

De vijftig plussers staan volgens ingewijden weer te trappelen om te beginnen. Op maandagmiddag 6 september mogen zij wat betreft het schaken de spits afbijten. De coördinatoren van de 50 plus groep hebben inmiddels alles op de rails staan en ook zij hopen op  een succesvol nieuw schaakseizoen

Senioren

De voorbereidingen zijn in volle gang, zo zal in de eerste weken van juli geïnventariseerd worden welke leden interne beker competitie willen spelen en met hoeveel teams De Cirkel in de externe competitie zal gaan meedoen.

Bestuur

Het bestuur is volop bezig met de voorbereiding van de Algemene Leden Vergadering welke gehouden zal worden op 31 augustus 2021. Secretaris Jim Pronk zal de leden van De Cirkel tijdig een uitnodiging met alle benodigde stukken doen toekomen. De laatste vergadering van het bestuur staat gepland op woensdag 21 juli.

Jubileum

De jubileumcommissie zal op woensdag 14 juli haar tweede bijeenkomst hebben. Het bestuur van De Cirkel heeft er alle vertrouwen in dat zij ons een onvergetelijk 40-jarig jubileum gaan bezorgen en wenst hen veel succes bij alle voorbereidingen.

Vakantie

Het bestuur van De Cirkel wenst iedereen een hele fijne vakantie en we hopen u allemaal in goede gezondheid aan het begin van het nieuwe schaakseizoen weer te mogen begroeten.

Print Friendly, PDF & Email

Reacties gesloten.