50 plussers bijten spits af van een nieuw schaakseizoen

Eindelijk was het dan zover! Na een lange tijd waarin ook de vijftig plussers aangewezen waren op het online schaken, mochten ze weer aan de bak. Met veel enthousiasme werden door de aanwezige schakers, enkel waren vanwege diverse reden nog afwezig, de eerste ronde gespeeld. Om het ook voor de wat mindere schakers aantrekkelijk te maken c.q. te houden spelen we met ingang van dit seizoen in twee groepen. Een speciaal welkom was er voor de nieuwelingen Jan van der Wurff en Loek Platschorre. Traditiegetrouw werd de paring in de eerste ronde vastgesteld door loting. Gevolg was enkele verrassende uitslagen, zie hiervoor onderaan onze site. Hier kunt u ook de standen na de eerste ronde vinden.

Print Friendly, PDF & Email

Reacties gesloten.