Schaken in De Open Hof wordt 17 en 18 januari weer hervat

Op 21 december 2021 hebben we u voor het laatst geïnformeerd met betrekking tot het fysiek schaken in De Open Hof. We hebben toen ook de verwachting uitgesproken dat we op z’n vroegst in februari 2022 weer aan de bak zouden mogen.

We zijn dan ook blij en verrast door de persconferentie van 14 januari.

Zoals jullie vast hebben meegekregen, hebben de minister-president en de (nieuwe) minister van VWS vrijdagavond bekend gemaakt dat de Corona-maatregelen op een aantal onderdelen worden versoepeld. Voor ons belangrijk: per direct mogen binnensportlocaties onder voorwaarden weer open. De voorwaarden zijn: voorlopig nog zonder publiek en vanaf 18 jaar is het tonen van een QR code verplicht. De bar in De Open Hof mag nog niet open. Bij niet achter het bord zitten, dus lopen is een mondkapje verplicht. Dat laat onverlet dat wie zich daar beter bij voelt, een mondkapje achter het bord ook is toegestaan.

En wat de wedstrijden betreft: voorlopig zijn alleen onderlinge wedstrijden binnen de eigen vereniging toegestaan. Dus geen SOS-competitie, eigenlijk gaan we dus weer schaken op de manier waarop we in december mee zijn geëindigd.

Maandagmiddag 17 januari bijten de vijftigplussers om 13.30 uur de spits af.

Dinsdagavond 18 januari om 18.45 uur gaat ook onze jeugd weer van start.

Dinsdagavond 18 januari spelen de senioren de 13e ronde van de interne competitie.

We zijn natuurlijk erg blij dat we weer kunnen schaken al is het met nog wat beperkingen.

We roepen alle leden met klem op zich goed aan de voorwaarden te houden zodat we er met elkaar voor kunnen zorgen dat we met de minste risico’s op besmettingen toch lekker kunnen doorschaken.

Ook de wijze van afmelden blijft ongewijzigd. 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Reacties gesloten.