Feestelijke en geslaagde slotavond bij de jeugd 

Dinsdagavond 31 mei stond bij de jeugd alles in het teken van de uitreiking van diploma’s, bekers, enz. Ook ontvingen alle jeugdschakers een oorkonde en de door Penka Pavlova en Kees van Heerikhuize gemaakte nieuwsbrief. Allereerst werden door Robert Degenhart en Kees van Heerikhuize  de diploma’s en oorkondes aan de aspirantengroep uitgereikt, daarna was het aan de beurt aan Robert en Jasper de Rijk die de subgroep in het zonnetje zette, waarna Dominic van Dijk samen met Robert de topgroep voor hun rekening namen.

Voor stap 1 slaagden:

Michael Al Chamani (6), Micha van de Braak (7), Sem van de Braak (7,5), Jona Brijder (8),

Ernst Don (10), Casper van Engelen (8,5), Malina Ferfet (6), Hayleigh Liew (8,5), Bob Lok (10),

Nathan Looyen (10), Bent Mout (8),  Amélie Nuhoff (7), Jonathan van Vulpen (8,5) en Lois Wierper (9).

Cum laude, dus een tien voor: Nathan, Ernst en Bob.

Speciaal werden de twee jongste Cirkelaars, Micha van de Braak en Guus Feenstra, in het zonnetje gezet.

Kelvin Ma slaagde met een 7 voor stap 2 en Yarik Shirokov wist eveneens met een 7 diploma stap 3 te halen.

De twaalfjarige Bram Feenstra haalde met een zeven zelfs stap 5 en je hebt altijd ‘baas boven baas’ Nestor Shirokov slaagde voor stap 6. Zij werden samen met hun trainers Ben Zee en Tom Smit in het zonnetje gezet.

In de pauze werd iedereen getrakteerd door Bram en Guus, zij vieren deze week allebei hun verjaardag. Ook mochten alle schakers en trainers genieten van een verfrissend ijsje.

Daarna stond de uitreiking van de twee aanmoedigingsprijzen op het programma. De gelukkigen waren Tarek Bouwmeester en Gersom Baan. Naast warme woorden van Robert ontvingen zij een mooie trofee.

Tot slot was het tijd voor het uitreiken van de prijzen van de interne competities.

De eerste prijs in de aspirantengroep was voor Michaël Al Chammani, gevolgd door Casper van Engelen die tweede werd en Jonathan van Vulpen die beslag legde op de derde plaats.

In de subgroep was het Kaithlyn Liew die de eerste prijs in ontvangst mocht nemen, gevolgd door Ernst Don en Rachel van Wijngaarden, die respectievelijk tweede en derde werden.

De topgroep werd een prooi voor Alexander Ivanov, tweede werd Bram Feenstra en Eelco Drijfhout mocht de derde prijs mee naar huis nemen.

Tot slot bedankte Robert alle trainers en alle belangstellenden voor hun aanwezigheid en wenste iedereen bij voorbaat een fijne zomervakantie. Maar voor het zover is zal op zaterdag 11 juni de jeugd in het kader van het 40-jarig jubileum van De Cirkel nog gaan laser gamen.

Belangstelling voor nieuwsbrief jeugd, zie onderstaand:

Nieuwsbrief 31-5-2022 De Cirkel

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Reacties gesloten.